26 Eylül 2014 Cuma

GAZİPAŞA- GRANDAKÇA OTEL HAKKINDA

Merhabalar
Haziran ayında rezervasyonunu yaptırdığımız ama 1 ay hastanede yatmam sebebiyle ertelemek zorunda kaldığımız tatilimizi kısaltılmış olarak da olarak ta olsa Antalya -Gazipaşa da bulunan
GrandAkça Otel' de yaptık. (http://www.grandakca.com/)
Araştıranlar var ise oteline muhafazakar konsetpte olduğu malumunuzdur. Tabi ki bu tercih meselesi; diğer otellere gidenlerin ki de tercih meselesi olduğu gibi.
Geçen yıl eşimin kazandığı bir tatilde Martı Myra-Tekirova/Antalya da 4 gün kaldık tabi ki otel muhteşemdi. Dolayısıyla normal otelde de kalmışlığımız var o da bir tercihti.

Neyse sadede gelecek olursam
Haziran ayında antalya yakınlarında aynı konsept te başka bir otelde yer ayırtmıştık. Konumu itibariyle gezecek yer çoktu etrafında tabi. O oteli seçme sebebi de konumuydu ama rezervasyon sırasında acente yetkilisi illa Grandakça olsun dedi ama ilk seferinde onu dinlemedik ve o otelden yer ayırttık. Malum hastane meselesi olunca ertelettik ve oteli de değiştirdik. İyi ki de değiştirmişiz.


Otel Giriş



Alanya -Gazipaşa hava alanının açılması ile bölge canlanmış ama hala ciddi oranda bakir diyebilirim. Açılma sebebi bence daha çok Alanya'nın Antalya'ya uzak ve çok yoğun olması ama bu durum tabi Gazipaşa yada yaramış bence.Gelecek yıllarda gözde mekanlardan olacağı aşikar.





Rize'de yaşadığımızdan Trabzon üzerinden Ankara aktarmalı uçuşumuz sabah 10:20 'de kalktı 13:15 te Gazipaşa'ya indik. Uçak saatleri bence giriş çıkış açısından mükemmeldi. Saat 14:10 gibi otele ulaştık: Normalde 15:00 da odalara giriş olmasına rağmen müsait oda olunca giriş yapabiliyorsunuz. Odalara girişten sonra hazırlandık ve doğru deniz.3 gece 4 günü 1 günü Alanya Kültür turuna ayırdık ki oda güzeldi gerçekten.
Otelle alakalı fazla uzatmadan gitmeyi düşünenler için birkaç madde halinde beklentileri yazmak istiyorum.Umarım aradığınız kriterler uyar.
Havuz Gece






Genel Kanı : Eşimin tarifiyle F/P yani fiyat/performans olarak çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Burasına en yakın konspet otel Adenya var onun fiyatları 3 katı civarında. Hizmetini bilmiyorum ama buradan ekstra ekstra bir şeyini olacağını düşünmüyorum lüks donanım hariç.

* Yemekler: yemeklerden memnun kaldık.Kırmızı et harici dış ortamda ızgara-mangal tarzı tavuk vardı daha çok ama her gün kırmızı etli yemek vardı menüde. Zaten bu kadar yemeği de bir yere kadar yiyebiliyorsunuz. Salatalar, garnitürler ve tatlılar kısmında hiç bir sorun yoktu.Lezzetli ve orijinal çeşitler vardı. Sabah kahvaltılarında kesinlikle bir kaç çeşit sıcak ürün vardı. Her öğünde çocukları cezbedecek patates kızartması, makarna tarzı çeşitlerde koymuşlar dikkatimi çekti bu tabi bende bundan yararlandım kızartmacı biri olarak.
İçecek ve diğer ürünler piyasanın ucuz markaları değildi. Hepsi şişeli marka ürünlerdi. Bunu belirtmemin sebebi fiyatı uygun bir otel ama ucuza kaçmak için çabaları yoktur.
Sıra Gecesinden


*Market: işletmesinin otel tarafından yapılan martketi gerçekten piyasadan daha ucuzdu. Bunu sebebi ise kar amacı güdülmediğinden olabilir. Aradığınız deniz, güneş,atıştırmalık ürünlerin hepsi vardı.
*Kafe-Bar: Türk kahvesi hariç her şey açık büfe. Daima çay ,nescafe,ayran bulunmakta. Plajlarda ise konsantre içecek ve su servisi mevcuttu.
* Ara ikramlar: Ara ikramlarda gözleme saati vardı ama ana yemekler iyi olduğu için hiç hiç ihtiyacım olmadı. Ama gözlemenin güzel olduğunu söylüyorlar,
Damlataş mağarası açıkları

* Odalar: bakanlık halı, halıfleks tarzı malzemeleri yasakladığı için yer örtüsü yoktu. Ama temizlik ve ürün yenileme her gün vardı. Bu açıdan da memnun kaldık.
*Havuzlar: Bayanlar havuzu aktiviteleriyle birlikte çok güzeldi.Tek sıkıntım havuz derinliği 150 cm de tutulmuş buda yüzme bilmeyen benim için biraz sıkıntı oldu. Yarışmalarda fazla rahat davranamadım. Kaydırakta mevcut o da güzeldi bence.
*Personel: 10 üzerinden 10. Bu kadar güler yüzlü personel beklemediğimi belirteyim.Gerçekten çok yardım severlerdi.
*Dış aktivite: Bir tur operatörü vardı. Belirli günlerde Alanya Kültür turu, Rafting turu ve Mavi tur yapılıyor. Bizim şansımıza kültür turu geldi. Tur operatörü farklı firma ama aynı güleryüzü ondanda gördük. Çok memnun kaldık. Turun sonu Alanya-Dimçayı'nda bitiyor du ve final muhteşemdi.
*Ulaşım: Hava alanın arası 8-9 km olmasına rağmen taksi ile 35 tl ücret ödedik ki bu genelde standart diye bilirim. Pahalı mı evet biraz pahalı.

Dimaçayı akarsı üzeri soframız
Sonuç olarak memnun kaldık. Tavsiye edermiyim?
cazip fiyatı ve hizmetinden memnun kaldığımız için kesinlikle tavsiye ederim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder